GOODYEAR

Goodyear je svetski poznata komanija koja je osnovana 1898. godine, a o sebi kažu sledeće:

Nikada ne spavamo na lovorikama. Jer nova otkrića vode ka novim tehnologijama i novim proizvodima, koji zatim vode do vašeg sve većeg uživanja u vožnji.

Zapravo, zahvaljujući našoj strasti prema kreativnosti i vrhunskom kvalitetu, ubrajamo se u najveće svetske proizvođače guma, sa 69.000 zaposlenih i 52 proizvodna postrojenja u 22 države.

Do meseca i nazad – istorija naših dostignuća

Naši naučnici imaju preko sto godina iskustva u otkrivanju, projektovanju i proizvodnji. Ponosni smo na svoja dostignuća tokom tog perioda.

gy-old

 Lideri smo uinovacije inovacijama

Naši inženjeri i naučnici još uvek su lideri u inovacijama, ne samo na području nauke o gumi i polimerima, već i u tako raznovrsnim oblastima kao što su računarstvo, fizika i matematika.

Međutim, mi se ni izdaleka ne bavimo samo gumama. Inovacije i naučne prodore ostvarujemo i u oblasti proizvodnje lepkova i ambalaže za hranu, pa čak i u proizvodnji veštačkih srca.

 

Unapređujemo doživljaj vožnje

Nikada ne gubimo iz vida ono u čemu smo najbolji – projektovanje izvanrednih novih tehnologija za proizvodnju guma namenjenih vozačima današnjice.

Od guma za surove uslove do dugovečnijih guma, nastojimo da još više truda posvetimo ljudima koji kupuju i koriste naše proizvode.

Okrenuti smo ka budućnosti

zivotna-sredina

Životna sredina

Uvek ćemo biti usredsređeni na proizvodnju guma visokih performansi. Ali, u svetu sve oskudnijih resursa, moramo da vodimo računa i o odgovornoj proizvodnji guma.

Izbor potrošača

Tesno smo sarađivali sa Evropskom unijom na razvoju propisa o označavanju guma EU oznakama koje vozačima omogućavaju pravilan izbor prilikom kupovine novih guma.