DUNLOP

Dunlop - oduvek su gledali unapred

Priča započela je trenutkom inovacije – kad je 1888. godine Džon Bojd Danlop (John Boyd Dunlop) otkrio pneumatsku gumu u Belfastu, u Severnoj Irskoj.

Od tog trenutka naovamo, ime Dunlop je asocijacija za tehnološke prodore u proizvodnji guma – i za visoke performanse koje naši potrošači očekuju.

Za uživanje u vožnji

Što bolje osećate put, to imate veću kontrolu. Uz veći stepen kontrole, možete iskusiti nova poboljšanja performansi. A tada vožnja postaje pravo zadovoljstvo.

Za uživanje u vožnji

Što bolje osećate put, to imate veću kontrolu. Uz veći stepen kontrole, možete iskusiti nova poboljšanja performansi. A tada vožnja postaje pravo zadovoljstvo.

Potreba za pomeranjem granica performansi predstavlja inspiraciju na kojoj se zasniva svaka guma koju Dunlop napravi. Od pobedničkih guma na auto-trkama do guma namenjenih za popularne modele automobila, težnja je da se maksimalno poboljša vozačev osećaj kontrole.

Danlopova reputacija u pogledu performansi je razlog što najpoznatiji proizvođači automobila standardno ugrađuju gume ovog proizvođača na svoje modele – i zbog kog se neprekidno uvode nove tehnologije u proizvodnju guma radi poboljšanja efikasnosti, kontrole i vašeg uživanja u vožnji.

dunlop3dunlop1

 Strast prema performansama

Od Danlopove prve gume, napravljene pre više od 125 godina, ova komanija neprestano radi na razvoju novih tehnologija za proizvodnju guma. I danas pomeraju granice, koristeći teškom mukom stečena znanja i iskustva u cilju unapređenja njihovih proizvoda.

 
Ova strast prema performansama neprekidno podstiče na inovacije, a stvorila je i reputaciju brenda koji pobeđuje na trkama. Rezultati istraživanja vidljivi su u kompletnom asortimanu.

Dunlop će uvek biti sinonim za vrhunske tehnologije u izradi guma jer nikad neće prestati da iznalazi nove načine da vozačima pruži onaj neodoljivi osećaj kontrole i performansi.

 
dunlop2